Verzuurd logo 2

Een zwarte horrorkomedie over het huwelijk

verzuurd 2 CON voor

We spelen de eerste try-outs op Sonsbeek Theater Avenue in Arnhem van donderdag 8 t/m zondag 11 augustus
Speeltijden:
Donderdag 8 aug: 16:00 en 19:00 en 22:00
Vrijdag 9 aug: 14:30 en 17:30 en 20:30
Zaterdag 10 aug: 16:00 en 19:00 en 22:00
Zondag 11 aug: 14:30 en 17:30 en 20:30

Verzuurd is een absurde zwarte komedie met horror elementen over een vastgeroest huwelijk. An en Koos zijn al jaren getrouwd, maar de sleur heeft snel haar intrede gedaan. De communicatie loopt stroef waardoor ze steeds verder van elkaar verwijderd raken. De relatie is verzuurd. Het liefst willen ze van elkaar af. Maar kunnen ze wel zonder elkaar?

Op de camping in Zuid-Frankrijk, waar ze ieder jaar naar toe gaan, lopen de emoties hoog op. Onuitgesproken gedachten gaan een eigen leven leiden, wat leidt tot misverstanden en intriges. Uiteindelijk zien An en Koos nog maar één oplossing: De ander uit de weg ruimen om weer vrij te kunnen leven. Gaat hen dat lukken, of zullen ze eeuwig in gevecht blijven? Of zien ze uiteindelijk in waar ze mee bezig zijn?

Kortom, een muzikale, zwarte komische nachtmerrie om van te smullen!!!

waarschuwing: er wordt gebruikgemaakt van een stroboscoop, harde geluiden gewelddadige scenes en grof taalgebruik .

Voorstelling is geschikt voor 14 jaar en ouder

 

Flyer: Maarten Boegborn

Martijn zohlandt

Martijn Zohlandt: Heeft bij Finíster al eerder gespeeld in de voorstelling Turbulent. Martijn is een van de vaste acteurs van de groep.
Hij heeft een aantal jaar gewerkt voor de Dungeon Amsterdam, waar hij regelmatig de bezoekers wist te verassen met zijn spel. Martijn schuwd grof en rouw theater niet en zet dat in met als doel het publiek bewust te maken van zijn eigen handelen. Horror is Martijn dus niet vreemd!
Zijn opleiding heeft hij deels genoten bij Theateropleiding Selma Susanna. Tevens doceerd Marijn aan de popschool in Alphen aan de Rijn.

foto Wilma bakker

Wilma Bakker: is als kleinkunstenaar actief in Nederland, België en Duitsland. Zij vertolkt op een overtuigende manier Malene Dietrich. Maar Wilma houdt zelf van horror en is bekend met Grand Guignol. Ooit heeft ze een voorstelling willen maken waarbij het bloed van het podium spatte. In Verzuurd komt Wilma dan ook helemaal tot haar recht.
Ze heeft een eigen theaterbureau: Blond en Blauw

Copyright @ Finíster 2019