Bestuur

Laurens (Medium)

Laurens Schrijvers van Zenden: Bestuursvoorzitter
Zijn jarenlange ervaring als organisatieadviseur en bestuurder (bedrijfsleven, overheid, zorgsector, Aidsfonds) zet Laurens nu graag in voor Finíster. Dat was voor hem een welbewuste keuze: gedreven professionals die met elkaar kansrijke, innovatieve en maatschappelijk relevante theater-producties willen neerzetten verdienen wat hem betreft alle steun.

Sidney (Medium)

Sidney Durlacher: Secretaris
Sidney werkt bij Vesteda Vastgoedbeheer en is ook voorzitter en hoofd van de PR-commissie van amateurtoneelvereniging De Schakel in Bussum. Hij wisselt daarbinnen ook van acteur, regie, productieleiding naar muzikale leiding.

Ben (Medium)

Ben van Leeuwe: Penningmeester
Ben is werkzaam als teamleider verkoop binnendienst bij een kleine autoleasemaatschappij (Mijndomein Auto) in IJsselstein. Sinds 2001 is hij als spelend lid actief in het amateurtoneel bij toneelvereniging De Schakel.
Bij Toneelvereniging Kunst & Genoegen / Theater Kleintje Kunst in Hilversum is Ben als secretaris betrokken. Hierbij houd hij zich hoofdzakelijk bezig met ondersteuning van voorstellingen en de begeleiding van subsidieaanvragen.

Copyright @ Finíster 2021

Scroll naar boven